BİR KARŞILAŞTIRMA

Image Hosted by ImageShack.us
Hande Yener'le Gülben Ergen 'in karşılaştırması ne alaka demeyin hemen..Tarzları çok farklı evet..Benim kıyasladığım nokta yeni albümlerindeki 'ses' farkı..Hande'nin albümde müzik çok ön planda o güzelim sesi hiç duyulmuyor zaten duyulan kısmıda bilgisayarla değiştirilmiş..ama gülben'in albümünde ses çok ön planda..ben ses dinlemeyi seviyorum ya siz?


ps:Gülben Ergen'in yeni albümünde
Çok güzel hareketler bunlar'daki
Oğuzhan'ın bir şarkısı var(Giden günlerim oldu)
kendisi şarkıyada eşlik etmiş.....

5 yorum:

siu dedi ki...

çok farklı zaten.. ikisinide belli zamanlarda dinlemek isteyebiliyorsun .. ama handenin albümün öyle olacağını düşündüm ve almadım gülbeni ise aldım.. her şarkısını çok sevmedim ama giden günlerim oldu güzel bence:) onuda bir arkadaşımla konuştuk o gün söz vs anlamında çok dolu olmasada yumuşak yumuşak gülbenin sesini dinlemek güzel diye konuştuk..

Martie! dedi ki...

Gülben Ergen dinlemek mi? Kendisi, sesini ön plana çıkartacak bir albüm yapmakla su akmayan derenin üstüne köprü yapmak hatasına düşmüş bence.Eskiden hiç olmazsa şarkı güzel diye sesini dinleme ihtimali vardı insanların fakat bu albümde ve bu tür düzenlemelerle biraz zor.

Hande'ye gelince;gayet iyi bir albüm yapmış.Sözlerinden,düzenlemelerine kadar iyi denecek parçalar mevcut.Umarım hak ettiğini bulur.

moda tasarım stil dedi ki...

birşey belirtmekte yarar görüyorum,ben ikisininde hayranı değilim,benim kastettiğim bir şarkı dinliyorsam eğer müzik değilde sesi duymak istediğim..bilgisayarla değiştirilen sesleri duymak hoş değil doğrusu....

Merve dedi ki...

kesinlikle gülben ve ben artık son birkaç yıldır ciddi isimler dışında yenileri hiç dinlemiyorum..
sözleri anlamlı olan bana keyif veren eski şarkılar çok daha güzel bence :)

sihirli eller dedi ki...

gülben ergen diyorum.kendisini fiziksel anlamdada çok beğenirim zaten.ayrıca handenin güzelim sesi mi var?sadece parçaları başarılıydı ilk yıllarda o yüzden kendini tanıttı.yoksa ne ses ne göründü.şimdide mutant gibi bir şey oldu çıktı ortaya.