Kişisel

Blogumu takip edenler bilir genelde görsel ağırlıklı postlar yayınlar, yazıyı kısa tutarım.Bunun sebebi görsellerin akılda daha kalıcı olması,verilmek istenilen fikir veya mesajı daha doğru iletmesidir.Ayrıca uzun hatta upuzun yazıları okumak insanları çok sıkar(zira ben hiç sevmem)Bence verilmek istenilen mesaj kısa ve net olmalıdır.Kişisel düşüncelerime çok fazla yer vermem, daha çok sizin fikir edinmenize yardımcı olmaya çalışırım.Nedense bu aralar kişisel yazılar yazasım var ama bloğumun konsepti dışına çıkmamak için yazmıyorum. Ayrıca bloguma yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum ve biliyorumki yorum yazmayan da bir çok takipçim var.Onlardanda post yayınlamama şevk vermeleri için güzel yorumlarını paylaşmalarını bekliyorum.Zira bazı sıkıntılarımdan dolayı bi süre ara vermeyi düşünüyorum.
sevgiler.

22 yorum:

KokoSh dedi ki...

yaa postlarını çok seviyorumm
bizi mahrum bırakmaa
çabukk dönn
öpüyorummm

Adsız dedi ki...

Noldu kiziiiim neden ara veriyosun aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa kaydirma beni simdi NY'a gelmis Californian Redhead Barbie cizgimden, var ya seni kim bu hale getirdi soyle porselen tirnaklarimi bilerim uzerinde o dingilin heeeeeyt beeeea :))) Hadi opuldun...

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

yaaaaa oldu mu şimdi:(

yazılarını bir süre okuyamamak kötü ama sıkıntılı olman da kötü tabi. üzüldüm.. en kısa zamanda eski formunda olmanı istiyoruuuzzzz!! :)

moda tasarım stil dedi ki...

ya aslında insan bloga yazarak rahatlıyor tabi,
kafamı yormam gereken bir kaç mevzu var,ama yinede arada post yollayacam,
sevgiler

yaprakela dedi ki...

bencede her zaman yaz bızı gercekten mahrum bırakma fıkırlerınden!
yorum olayınada emın ol gercekten dusundugun gıbı herkes okuyor ama yorum bırakmıyor ben kendı blogumdada bole oldugunu dusunuorum okyucularımız cok ama yorum yazan bıkac kısı var ama sen ıcını ferah tut hergun aralıksız okuyorum ben senı mesela kım bılır benım gıbı kac kısı daha var !?takıpcınız :))

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Tatlım istediğin gibi takıl..
Kendindende birşeyler yazabilirsin blogunun konsepti dışına çıkmazsın.
Ben zevkle yorum yazıyorum sana yazmayada devam edeceğim.cdm nin dediği gibi fazla uzaklaşma canım benim.Hatta hiç uzaklaşma.
Hayırlı bir pazar günü geçirmen dileğiyle.
Sevgiler

tasarım mekani dedi ki...

amannn po stlarini eksik etme... alistik hergun senden post almaya ve bende ayni snein gibi dusunuyorum.. uzun yazi okumayi pek sevmem ekran basinda. Ancak kitap olursa ki onun tadi da baska... Rabbim kolaylik versin... Sana sevgilerimi iletiyorum. medinem

Unknown dedi ki...

ben arada kişisel konularda yazı yazdığımda ne kadar blogun genel konseptini bozsa da rahatlıyorum ve bu konuda güzel paylaşımların oluşması, insanların yorum yapması diğer görsel postlarıma yazılan yorumlardan daha mutlu ediyor. Sonuçta hayatta ciddi mevzularda var ve okuyanlarda bu sorunları yaşıyor, hepimizin tek derdi ayakkabılar, elbiseler, saçlar, makyajlar değil:)ayrıca uzun yazılar değil gereksiz uzatılan yazılar insanı sıkar bence. Yani ben kendi adıma söyliyim uzun bir yazı yazarsan zevkle okurum:)

Ayca Karaoglan dedi ki...

umarım ciddi bir problem yoktur... çok da arayı uzatmadan, görsellerini bizimle paylaşmaya devam edersin... kendine iyi bak, görüşmek üzere... sevgiler...

DİLAY dedi ki...

evet ben uzun süreden beri okuyup yorum bırakmayanlar sınıfına dahil oluyorum:))ama çok keyifle takip ediyorum sabırsızlıkla açıyorum acaba yeni post girdiniz mi diye...kendinizin koyduğunuz resimler olsun,moda,aksesuar,ünlüler,yemekler,dizayn ile ilgili çok hoş fikir ve detaylar gerçekten inanılmaz keyifli ve farklı oluyor yani keyifli olduğu kadar çokda işe yarıyor,sizin yakaladığınız ilginç detayları bizimle paylaşmanız ayrıca bence çokda zevkli olmanız,bizi size bağlıyor ve eminim ben gibi bir sürü gizli hayran vardır umarım yine şevkle yeni paylaşımlarda bulunursunuz kendinizi bizden mahrum bırakmazsınız,zira sorun her neyse kısa sürede hal olunmasını diliyorum...sanırım çok uzun oldu,uzun yazılar sizce sıkıcı oluyordu ama ;))iyi ve sağlıcakla kalın...

Poh Poh Perisi dedi ki...

Gizli takipçilerinizdenim. Bloğunuzu çok beğenerek takip ediyorum.Umarım vereceğiniz ara çok çok kısa olur!Hatta hiç vermezsiniz:)Sıkıntılar paylaştıkça azalır unutmayın.
Sevgiler..

Stilcatcher dedi ki...

Bence yaz içindekileri, rahatla.En iyi yoldur.Sıkacağını düşünmüyorum çünkü akıcı bir anlatım dilin var.Ben keyifle olkurum ayrıca.Ama tabii içinden gelmiyorsa yazmak, o ayır bi şi...Çok fazla bizlerden ayrı kalma:)

Nil dedi ki...

Canım eminim herkes çok büyük bir zevkle takip ediyor postlarını hiç bir yere bırakmayız valla :) Bence arada kişisel şeyler yazmanın hiçbi problemi olmaz eğer içinden geliyorsa, kendine başka bir blog da açabilirsin kişisel yazmak için. Ben de her seferinde yorum yazmasam da postlarını zevkle takip ediyorum umarım sıkıntıların neyse çabucak geçer!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Canım umarım kafa yorman gereken şeyler geçici, canını fazka sıkmayacak şeylerdir. Blogunu çok severek takip ediyorum ben. Bizi fazla sensiz bırakma. Sevgiler.

Mrs Baros dedi ki...

blogun gayet iyi gidiyor bence kişisel konularına burda girme , ayrı bi blog aç onun için(:

Adsız dedi ki...

hep okuyan hiç yazmayan bi adsız blogunu sevio hergün tıklıo beelki bilmek isterisn =)

moda tasarım stil dedi ki...

herkese desteği için teşekkür ediyorum,kaldığım yerden devam edicem ;)
bazı sıkıntılar için uzun vadede zamana ihtiyaç oluyor bu yüzden arayı açmamak en iyisi sanırım
sevgiler..

Jojee dedi ki...

cnm benimde çok sessiz takipçilerim var bazen neden yorum yazmıyorlar diye mızmızlanıyorum:)
İçindekileri arada sırada dökmelisin benimde senin gibi hissettiğim bi an olmuştu.Bazen keşke kişisel blogumda olsa diyorum orda anlatsam dursam.Çok canını sıkan birşey olursa benimle paylaşabilirsin Mail adresime atarsan karşılıklı uzun uzun yazışırız sen sıkma canını bizide güzel postlarından mahrum bırakma:)

Stil Direktoru dedi ki...

Canını her ne sıktıysa umarım bir an önce hallolur arakdaşım. İşlerini ve kafanı toplaman dileğiyle.

Styleseeking Zurich dedi ki...

her blog sahibesinin arada bir yasadigi bu durum cok normal bence. bende biraz tedirgin oluyorum özel birsey yazdigim zaman, ama hic bi zaman fazla özel olmasina izin vermiyorum. mesela bugün daha o kadar cok sey yazmak geldi ki icimden, kendimi frenlemek zorunda kaldim cünkü yayinladigim birsey icin sonradan pisman olmak istemiyorum. :)

kesinlikle bu blogun devamini diliyorum!! :)

Nesli

bence bloglar zamanla farkli yönler alabilirler, hep kaliplasmis bi "konsepti" düsünmemek gerek...

Adsız dedi ki...

sakın yoksa ben biz ne yaparız :D
böyle bir şeyi aklından geçirme diycemde herkeze kısa bi tatil iyi gelir.ama çacuk dön (:

moda tasarım stil dedi ki...

jojee,stil direktörü,nesli,ve beni takip eden herkes:
güzel yorumlarınız için minnettarım .