Saç : AYŞE ARMAN

Yıllardır değiştirmediği kısa katlı, platin renkli saçları Gazeteci Ayşe Arman'a çok yakışıyor...Saçlarına farklı bir hava vermek isteyenlere güzel bir örnek..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu saçı muhafaza etmek çok zor inan ben on senedir açık bakır kızıl saçlıyım, bakır kızılı bile platinin yanında çok daha kolay maintenance açısından. Bir kez, bu saçı bence L'oreal Majiblonde 903 gibi bir renkle yaptırmalı ki, saç yeşermesin ya da oksitlenip kızıllaşmasın... Ayrıca, 15 günde bir kuaföre de gitmek yani farz... Dibi de dore hafif küllü bir kahveyle andresit yaptırmalı ki çok kontrast olmalısın röfleleri tazelerken sadece dibi tazelenmeli ki saç kopmasın... Bu arada, dip boya yapılırken, bütün saç folyolara sarılmalı ki saç koyulaşmasın falan filan. En önemlisi de saçtaki olası yeşermenin ve kızıllaşmanın önüne geçmek için color deposing bir şampuan ve ilgili bakım ünitesi de kullanılmalı... Bazen de saç toner'le soğutulmalı :) Gördüğün gibi bir kuaförden daha iyi biliyorum :)))

moda tasarım stil dedi ki...

bu faydalı bilgilerin için çok saol..
Keşke kuaförlerede gidildiğinde bize bu bilgilerden bahsetseler..

Huikala~Malamalama Piha dedi ki...

Hadsizin baskani ironiyle nick name ini koymus,alcak gonulluluk etmis bence:) valla super bilgiler..kuaforum bile soylemez bunu sorsam.. hani bilgi cimrisiyiz ya..soylese sanki bisileri eksilecek.. o yuzden haddini bildirmek icin ogrenmeli okumali sormali paylasmali tipki hadsizin baskani gibi..sevgiler..
ha bu arada sacim koyu kestane ve bu renge donmek istiyorum..