Kötü koku kabusu

Image and video hosting by TinyPic
Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşadığımız şu dönemde,ter kokusu kabusu da baş göstermiş durumda.Özellikle toplu taşıma araçları ve kalabalık kapalı mekanlarda ter kokusu büyük bir problem oluşturuyor, erkeklerin bayanlara oranla pekte fazla dikkat etmediği bir konu olduğunu düşünüyor ve erkeklere sesleniyorum :''Lütfen koku giderici kullanalım !! ''

12 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Bugün alışveriş yaparken bir adam geldi markete. Hem Samsun aldı hem de leş gibi sigara ve ter kokuyordu. Ben analmaıyorum su ve sabun bu kadar pahallımı ya!

moda tasarım stil dedi ki...

özellikle 30-40 yaş üstü adamlar kendilerine hiç bakmıyor nedense..
deodorant nedir bilmeyenler var hala :)

mughetto dedi ki...

Yarama parmak bastınız.Toplu taşıma araçlarıyla içli dışlı olduğum için ve yolum da uzun olduğu için hergün bu sorunla karşı karşıya kalıyorum...Bazı insanlar o kdr kötü kokuyorlar ki...Dayanılır gibi değil..Keşke buraları okuyor olsalarda kendilerine pay çıkarsalar ama imkansız glb.!

atelier-mia dedi ki...

off bu dert fena walla yaa:( çok mu zor dimi bi deodorant sıkmak yaa.bu arada o fotodaki josh hollowayyy süpersinn süper!

nesrin dedi ki...

kokuyla ilgili bi yorumum ok. fotoğrafı gördüm ve nutkum tutuldu. aşığım ben bu adama yaaa...

Tugba dedi ki...

koku konusunda ben de çok hassasım
hatta bikaç kez blogumda işledim bu konuyu ve çarelerini
deodorant pahalı geliyorsa karonat sürsünler 1 lira bile değil
ya da su ve sabun ya lütfen !

Nihan dedi ki...

Bence sorun şu. Ne yazık ki millet olarak su ve sabunla ilişkimiz çok mesafeli. Hala 15'te bir hamam mantığıyla yaşıyoruz. Oysa bu yaz sıcaklarında günde 2 kez duş bence şart. Aksi takdirde deodorant kullansalar ne fayda..

Adsız dedi ki...

karonat nedir?

moda tasarım stil dedi ki...

nihan- sabah işe veya dışarı çıkarken akşam geldikten sonra dimi..çok mu zor sanki :)
adsız karonat nedir bende bilmiyorum..google da yazınca karbonat çıkıyor :)

Nihan dedi ki...

Değil, en fazla beş dakika sürer. Ve herkes buna aa ama herkesin imkanı yok ki diye cevap veriyor. Ama Türkiye'nin pekçok yerinde evin dışında tuvalet ve leğende banyo devri kapandı. Bir de benim gözlemlerim bu işin imkan, maddiyat ve eğitimle alakalı olmadığı yönünde. Yani hali vakti
son derece yerinde, eğitim düzeyleri ortanın üzerinde pekçok insanın bu sorunu yaşadığına şahit oldum ben. Gördüğün gibi benim de çok muzdarip olduğum, uzun süredir üzerinde kafa patlattığım bir konuya parmak bastın.

Adsız dedi ki...

En güzeli, ter bezlerini aldırmak :)

Tugba dedi ki...

karbonat demek istemiştim :)