Sizin Dizi güzeliniz hangisi?

Image and video hosting by TinyPic
Renkli Gözler ve koyu renk saçlar genel özellikleri olan bu güzellerden(sinem hariç) siz hangisini ve hangisinin dizisini daha çok beğeniyorsunuz?

33 yorum:

PINK PRINCESS dedi ki...

Asli Tandogan aralarinda en guzeli bence...Berenle de üniversitede okudugumuzdan midir,Ankarali oldugundan midir nedir kendimi bi yakin hissederim ve onu da begenirim..

lale kunt dedi ki...

pelini hamstera benzetiyorum :) aslı, güzel ama vaav demiyorum.
fahriye güzel ama gıcık. sinem güzel denebilir ama klasik sarışın zekasına mı sahip nedir tam karar vermedim. tubayı beğemiyorum (fotolarda hoş çıkmış ama) en beğendiğim beren galiba. o da ağzını burnunu fazla büküyo azıcık düzgün dursun :) ama güzel kız..

B U K E T dedi ki...

Beren'i türkiyenin yıldızlarından beri beğenirim yarışma elemelerinde yabancı bir şarkı söylemişti hatta o zaman kıza bak ne güzel demiştim Aşk-ı Memnuyu izleyince o günler aklıma geliyor.

Unknown dedi ki...

pelin karahan'ı hiçç beğenmiyorum, canlı da gördüm beni iten bir suratı var, aslı tandoğan sadece "güzel" gözler güzel saç güzel vs. ama çekici değil, fahriye evcen'i sıradan buluyorum, sinem kobal hakkında bişey demeyim kumral ya da esmer olup saçlarını sarıya boyatanlar hakkında hiç iyi birşey söyleyemem:) tuğba ve beren'i gerçekten çok beğeniyorum, uluslar arası işler yapabilecek güzellikteler, cuk diye oturan bir güzellikleri var ikisinin de. yani gerisi sıradan ama son ikisi çok hoş:)

ays dedi ki...

Beren SAat :)

Malla dedi ki...

benim favorim kesinlikle Beren Saat

Adsız dedi ki...

aşk-ı memnu fanatiğiyim ama kesinlikle en güzeli Fahriye Evcen..çok güzel bir fiziği var

Mrs Baros dedi ki...

hiçbiri :|

Unknown dedi ki...

kesinlikle fahriye evcen'i tek geçerim, sonra sinem kobal, o da sarışın kontenjanından:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Fahriye evcen hele reklamlarda bayılıyorum ona.
İyi geceler

saliha sağdıç dedi ki...

bu foroğraflara bakılınca fahriye evcen ve tuba büyüküstün gibi görünüyor.. diğerlerinin de daha güzel fotoğrafları var ama gerçek halleri ile düşünürsek beren saat ve tuba büyüküstün.. aslı da makyajlı güzel.. ama beren ve tubanın en büyük kusurları bozuk ciltleri... ve buda çoook önemli bence.. hiç biri kusursuz güzel değil..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

kesinlikle hiçbiri:)

neboş ayol benm favorim, nebahat çehre üstüne yokk:) has-ta-sı-yım!

burdan da sadece tuba büyüküstün zeki, çekici ve güzel duruyor. beren güzel ama havasız, pelinle aslı çıtır, sinem kobal güzel olmayan ama sarışın olan kız tarzında bi kız ama sadece tuba büyüküstün'ün karakteristik bir güzelliği ve çekiciliği var.

Aphraell dedi ki...

Beren Beren Beren! çok asil bir güzelliği var bakmaya doyamıyorum :)

yaprakela dedi ki...

favorim beren ve tuba :)

gül dedi ki...

tabiki aslı tandogan ama fahriyede güzel canım şimdi allah var:)

iconjane dedi ki...

Tuba Büyüküstün hem güzel hem asil. Beren Saat ise basit.
Dizi derseniz hepsi birbirinden beter.

cαnss♪ dedi ki...

Her ne kadar topuklu ayakkabılarla ıstakoz gibi yürümesinden,Behlül'ü de sürekli ayartmasından nefret etsemde yine de Beren Saat'i beğeniyorum.Doğal ve masum bir yüzü var bence.

modaninprensesi dedi ki...

Ben Beren Saat'i beğeniyorum özellikle gözleri çok güzel.
Dizide giydiği herşeyede bayılıyorum=)

Irem Kayra dedi ki...

Fahriye kesinlikle degil! CUNKU yaprak dokumunun ilk bolumlerini hatirlayanlar varsa fahriyenin cirkin, sönük suratini da hatirlayacaklardir. Bu kiza ne yaptilarsa artik sonradan guzellesti. Asli ve Pelinin siradan yüzleri var. Sinem de yine cok siradan tipik bir sarisin herhangi bir ozelligi yok.Sarisin olmaya calismis ve olmus o kadar. Beren makyajla cekiciligini elde ediyor yoksa pek de dikkat cekici degil. Sadece makyajla dikkati cekiyor. Aralarinda sadece TUBAnin dogal bir guzelligi var.. Makyajli veya makyajsiz iki haliyle de dikkat cekici ve cezbedici... Bence bir kadinin salt güzelliginden bahsederken cazibe,cekicilik, durus, hal hareket, konusma tarzi, yaydigi elektrik, guleryuz gibi bircok unsuru icine aliyor. Sirf makyaj ve sac yani yuz guzelligiyle olmuyor. Bunu da bence en guzel tuba yansitiyor... Ozellikle mesela beren sirf mimiklerini duzgun kullanamadigi icin yuz guzelliginin kendisine vermis oldugu cekiciligini yitiriyor.

nesrin dedi ki...

bence hepsi çok çirkin. sadece tubanın yüzü güzel. boyları kısa ve çoğunun vücudu kıvrımsız yada fazla kıvrımlı. bu kızlardan çok daha güzelleri var Türkiyede.

Ingiltereden Alisveris dedi ki...

beren ve fahriye bence guzeller

kylemene dedi ki...

fahriye evcen bence sadece güzellik açısında da değil bence elindeki rolün ruhunu çok güzel yakalıyo (^^)berense bu açıdan çok zayıf tabi sinem kobalı henüz ciddi bi rolü üstlenmemesi nedeniyle bu değerlendirmeye dahil etmiym..FAHRİYE! FARHRİYE! =p

Adsız dedi ki...

Bence en güzel benim çünkü dünyanın en güzel kadınına benziyorum: Adriana Lima:)

Elçin

Butikpartim dedi ki...

Fahriye Evcen diyorum,kesinlikle 1 numara.Bu fotoda da süper çıkmış..

nesrin dedi ki...

Elçin çok şanslısın. bende Julia Robertsa tıpatıp benziyorum. 1999 yılında Pastel makyaj ürünlerinin yüzüydüm. dudaklarım ve gözlerim kullanıldı. yüzüme izin alamadığım için tüm yüz kullanamadılar. sırf ona benzerliğimi saklamak için saçımı kısa kestirip düz fön ve sarı kullanıyorum...

Adsız dedi ki...

tuba büyüküstün.

Brc dedi ki...

pelin ve sinem dışında hepsi güzel bence :) gönlüm zengin sanırım :D

Unknown dedi ki...

tuba büyüküstün hariç hepsi makyajla güzel. makyajsız gör tanımazsın bile bunları. ama tuba hem doğal hemde asil bi güzelliğe sahip. hatta fazla makyajın yakışmadığı nadir güzellerden.

Adsız dedi ki...

tuğba tabiki bu kadar masum bir güzellik varmıki hayranım

Adsız dedi ki...

fahriye evcen hariç hepsinin ayrı güzelliği var. ama güzellik bütündür.boy pos yüz fizik duruş hava vs. 1. tabiki tuba!bayılıorum ona!!esmerlerin şahı!

Aysan dedi ki...

bence en güzel tuba büyüküstün

pakize dedi ki...

Beren SAAT :))

Adsız dedi ki...

bu resimlerin arasında yok ama bnce en güzeli BERRAK TÜZÜNATAÇ..masmavi gözleri,çok düzgün bi fiziği var..bnce harika bi kız..