8 MART Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri....

İstanbul Modern Sanat Müzesi, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 8 Mart Pazar günü tüm kadın ziyaretçilere ücretsiz giriş olanağı sunuyor.Müzeyi ziyaret eden kadınlar, “Gölgeye Övgü”, “Safkan Yansımalar” ve “Modern Deneyimler” sergilerini gezebilecek ve Kadınlar Günü nedeniyle özel olarak gösterilecek “İsyan-ı Nisvan” başlıklı belgeseli izleyebilecek.


07 Mart 2009, Cumartesi
333 Band çok taze bir grup.Kasım 2008’de kadın kadına bir grup kurmaya karar verdiler. Nilay Tezsay, Seher Gül, Cana Çankaya, Serra Erkoç, Ayşegül İnci, Gökçe Dinçer daha önce farklı müzik projelerinde takıldı. Kadınlar gününe has bir repertuar hazırladılar.
Nardis Jazz Club Tel: (0212) 244 63 27 Saat: 22.30 Ücret:25 TL


***Beşiktaş Belediyesince düzenlenen "Ustalara Saygı" etkinlikleri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 9 Martta özel bir içerikle gerçekleştirilecek.
Yapılan yazılı açıklamaya göre, Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde 9 Mart Pazartesi günü yapılacak "Çağdaş Kibeleler" adlı özel programın konukları, kültür ve sanat alanında üreten kadınlara ayrıldı.
Faruk Şüyün’ün hazırladığı ve moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, konuşmacılar cemiyet, kültür ve sanat dünyasında kadının yerini irdeleyecek.
haber:milliyet&timeout

3 yorum:

SMİLENA dedi ki...

kadınlar gününüz kutlu olsun !!!

kkkk dedi ki...

Istanbulda olsam kesin giderdim modern sanat muzesine kacmaz bu firsat

Butikpartim dedi ki...

Hmm.333 Band'i merak ettim doğrusu.Hoş bir gruba benziyor